Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Αναστατωση...

Ανακατάταξη! Αλλαγές! Ξεκαθαρίσματα, ξεσκαρτάρισμα! Τα χειμωνιάτικα ρούχα στο κάτω ντουλάπι, τα καλοκαιρινά στο πάνω, τα χοντρά πιο κάτω από τα άλλα, τα καινούρια παντελόνια μπροστά, τα άλλα πίσω!... Και τα άλλα στα σκουπίδια... "Αυτό να το δώσουμε" "Εκείνο θα το κρατήσω" "Το άλλο πέταμα" Ρούχα, άνθρωποι, εμπειρίες όλα σε μια τάξη! Τι θα κρατήσουμε, τα αποχωριστούμε, τι θα γίνει ανάμνηση! Γέλια και κλάματα μαζί! Να γυρίσουμε από τις διακοπές και να υπάρχει μια τάξη, στο σπίτι, στις ζωές μας, στην ψυχή μου! Όλα εντάξει, όλα κανονισμένα, μόνο στόχος το διάβασμα! Χαρά η τελευταία χρονιά και μετά φοιτήτρια... Απογοήτευση δεν θα τα καταφέρω... Όχι αν προσπαθήσω όλα θα πάνε καλά... Τίποτα δεν θα πάει καλά πάντα στα δύσκολα κωλώνω! Και οι άνθρωποι που αγαπάω που είναι? Ποιος είναι ικάνος να με στηρίξει? ΤΕΛΟΣ όποιος δεν μπορεί ας φύγει! Είναι το μέλλον μου, είναι 12 χρόνια προσπάθεια, είναι στερήσεις και πανω από όλα αύτο που αγαπάω? Το αγαπάω ή με έκαναν να το αγαπάω? Γελάω και κλαίω μαζί! 10 λεπτά φτάνουν για να ανακοινώσεις αποφάσεις για τις οποιες είσαι σίγουρος! 10 για να μην ξανανιώσεις τα χέρια του, την ανασα του, το φιλί του. Και αυτό δική σου επιλογή! Θυσία για ένα όνειρο που μάλλον είναι δικό σου! Μαζί με τα ρούχα και οι άνθρωποι, μαζί με τους ανθρώπους συναισθήματα... τι θα αντέξει τελικά? Μόνο ο χρόνος θα δείξει... Ε?

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ο χρόνος θα δείξει βρε, από τώρα δεν μπορείς να βάζεις όρια! Μην σκέφτεσαι το μετά!!! ΤΟ τώρα! Έχεις άλλη μία χρονιά!!! Να τη χαρείς!!!

Τομ Σόγιερ είπε...

Tί να χαρεί, την 3η λυκείου..? Πάντως και να τα σκατώσεις, μη μασάς. Έτσι όπως έχουμε γίνει, αυτοί που σπουδάζουν, μένουν χωρίς δουλειά, στο τέλος... Τα ρούχα μην τα πετάξεις, δώστα σε κανένα γυφτάκι...

tovenito είπε...

οι αλλαγές έχουν νόημα όταν είναι συνειδητοποιημένες. και όχι απλά αλλαγή για την αλλαγή. εύχομαι οι ανακατατάξεις που θες να είναι πράξεις τέτοιου αποτελέσματος.
γέλιο και κλάμμα πάντα πάνε μαζί. that's life

Artanis είπε...

Αρκεί να είσαι εσύ ευτυχισμένη καλή μου...Αυτό μόνον έχει σημασία και τίποτε άλλο...
Φιλιά πολλά...
Και μην αγχώνεσαι...

"ζαχαρούλα.." είπε...

χαλαρά.... μόνο έτσι θα τα βγάλεις πέρα!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια, είμαι εδώ...

καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!