Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

η αποψη σας???

Ποιά η γνώμη σας για τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια?? Βοηθάνε να ακουστεί η γνώμη νέων ανθρώπων η απλά βοηθούν τον πολιτικό φανατισμό και φοράνε παροπίδες στα παιδιά?? Ή ακόμα χειρότερα εξυπηρετούν συμφέροντα καθηγητών και περνάνε φοιτητές χωρίς εξετάσεις???

10 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Σωστός ο προβληματισμός σου.
Μάλλον ως προθάλαμος για την είσοδο των επιτήδειων στην πολιτική μοιάζουν οι παρατάξεις στα πανεπιστήμια.Γίνονται τόσα τρελά κι ανάποδα στη σημερινή κοινωνία κι αυτές δεν εμφανίζονται πουθενά.
Απόλυτη σιωπή!Ενω θα 'πρεπε οι φοιτητές και οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών να είναι μπροστάρηδες.Καλό Σαββατοκύριακο!

Artanis είπε...

καλημερούδια, όλα καλά;

ειρηνη είπε...

zeidoron σε ευχαριστώ και για όσα μ έγραψες στο μπλογκ σου και που απάντησες εδώ... δηλάδη τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνουν οι φοιτητές??

ειρηνη είπε...

Artanis καλησπέρα!!! Όλα μια χαρά... Μάλλον ξαναβρίσκω χρόνο να γράφω... Εσύ όλα καλά?

Artanis είπε...

Ναι, μικρή μου, ευτυχώς υπάρχει το νετ και δεν χάνουμε επαφή...Αν και οι σέρβερ εδώ, σέρνονται...
Καλή Κυριακή να έχεις...

ειρηνη είπε...

Artanis τι σέρνονται?? ασέ καλά είναι... από το τίποτα... επίσης!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ειρήνη μου πιστεύω ότι πρώτα απ' όλα πρέπει να πετάξουν τις κομματικές ταυτότητες και εν συνεχεία να στρωθούν στο διάβασμα ώστε να μη χάνουν χρονιές και να καλλιεργήσουν μεταξύ τους αρχές,αξίες κι ιδανικά!
Επιτέλους να βγει στην αγορά εργασίας κάποτε μια φουρνιά επιστημόνων που θα νοιάζονται για τον άνθρωπο,την αξιοκρατία και την ισότητα κι όχι για την κονόμα και την πάρτη τους.
Παράλληλα θα μπορούσαν να(δια)δηλώνουν κόσμια αλλά δυναμικά την αντίθεσή τους σ'όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται σήμερα στη χώρα μας!
Ουτοπικά ακούγονται όλα αυτά αλλά δεν βλέπω άλλο τρόπο που να μπορεί ν' αλλάξει την Ελληνική κοινωνία.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

ειρηνη είπε...

zeidoron σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου... αλλά κ εγώ πιστέυω πως όλα αυτά είναι πολύ ουτοπικά κ πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφέρονται κυρίως να εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα...

κ εσύ να 'σαι καλά... επίσης!!

Hfaistiwnas είπε...

Δεν ασχολήθηκα ποτέ..

ειρηνη είπε...

Hfaistiwna κ καλά έκανες γιατί κ εγώ που το ψάχνω μάλλον χάνω τον χρόνο μου...